Blanuri naturale ieftine. Haine la moda realizate din blana 2021

Comerțul cu blănuri este un subiect controversat. Blănurile se obțin, de obicei, prin utilizarea de capcane, agricultură, creșterea animalelor sau vânătoare. Cele mai multe blănuri pornesc de la capturarea cu capcane. Aceasta este cea mai crudă formă de comerț cu blănuri, deoarece animalul implicat este capabil să simtă durere, dar este de obicei ucis după ce este prins.

Creșterea blănurilor poate fi considerată mai puțin crudă, deoarece animalul de fermă este de obicei sedat înainte de a fi ucis. Creșterea animalelor de fermă este cea mai puțin crudă formă a comerțului cu blănuri, deoarece este probabil ca animalul să fi fost crescut în acest scop. Vânzările de piele au scăzut dramatic în ultimele câteva decenii, dar vânzările de blănuri sunt în creștere. În ciuda acestui fapt, multe persoane se opun purtării blănurilor, deoarece le consideră crude.

Să oferi un aspect elegant și în același timp să fii cald nu este o provocare în această iarnă. Dacă sunteți în căutarea unei haine de blană care nu va sparge banca, atunci merită să aruncați o privire la unele dintre multele haine de blană naturală la prețuri accesibile care sunt disponibile. De la o haină din blană de castor la o haină din blană de vulpe, există o varietate de stiluri și prețuri care să se potrivească gusturilor și bugetului dumneavoastră.

Iarna este adesea lungă și rece, iar uneori doriți să vă asigurați că sunteți bine învelit. Nimic nu se compară cu sentimentul de a te strecura într-o haină scumpă și moale, despre care știi că îți va ține de cald. Și, deși poate fi reconfortant să te gândești la asta, există o mulțime de motive pentru a evita hainele din blană naturală.

În primul rând, acestea costă un braț și un picior, cu prețuri de cinci cifre pentru multe dintre cele mai populare. În al doilea rând, deși mulți oameni cred că a deține o haină de blană este o alegere etică, în realitate, creaturile de blană sunt ucise în moduri mult mai brutale decât alte animale, inclusiv mâncând purcei de vii, sufocându-i în saci, electrocutându-i cu tije electrificate și multe altele. 

Cele mai populare haine din blană naturală

Am putea vedea aceste articole de îmbrăcăminte ca pe o modă învechită, dar există multe persoane care folosesc această haină luxoasă pentru căldură și stil. Hainele de blană arată foarte flatant și la modă atunci când sunt asortate cu o fustă și tocuri înalte. Există multe tipuri de haine de blană, iar astăzi vom discuta despre cele mai populare haine de blană naturală și despre avantajele și dezavantajele acestora.

Blana de vulpe: blana de vulpe este unul dintre cele mai populare tipuri de haine de blană, deoarece este mai ieftină decât alte tipuri de blănuri și pentru că arată foarte glamour. Dezavantajul acestui tip de haină de blană este că, după câțiva ani, haina va începe să arate uzată și nu va mai fi la fel de luxoasă.

Moda evoluează în mod constant odată cu vremurile. Cele mai populare paltoane din blană naturală sunt cele care sunt cele mai elegante și tind să iasă în evidență. Cu atât de mulți designeri care lansează în mod constant modele noi în fiecare sezon, se pare că există întotdeauna ceva nou de încercat. Cu toate acestea, odată cu blana vine și responsabilitatea. Indiferent dacă oamenii poartă blană de designer sau blană falsă, este imperativ să fie atenți la considerentele etice ale produsului.

În momentul în care toamna începe să își arate culorile, s-ar putea să începi să te gândești la hainele exterioare. Haina din blană naturală ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine. Blănarii oferă o varietate de paltoane din blană naturală pentru orice stil, inclusiv modele cu glugă mare, un palton lung cu curea, un palton din lână sau un palton întreg. Ceea ce diferențiază paltoanele de blană de alte articole este faptul că acestea sunt o achiziție unică care va dura sezon după sezon. 

Blana de vulpe în vestimentația modernă

Există multe tipuri de blănuri care sunt populare în industria modei în zilele noastre. Unul dintre aceste tipuri este blana de vulpe. Blana de vulpe a fost folosită de mult timp pentru îmbrăcăminte și este încă frecvent întâlnită în lumea modernă a modei. Mulți oameni pot vedea acest tip de blană și nu înțeleg de ce ar fi folosită pentru îmbrăcăminte, dar are câteva plusuri care o fac să fie o alegere practică.

Principalul plus al blănii de vulpe este grosimea sa. Blana de vulpe este unul dintre cele mai groase tipuri de blană, ceea ce înseamnă că este mai izolatoare și mai caldă decât alte tipuri de blană de animale, cum ar fi cea de iepure. Un alt plus al blănii de vulpe este reprezentat de uleiurile naturale din ea.

Vulpile au fost o pradă obișnuită în Europa și Asia timp de secole. Deoarece locuiesc pe pământurile din nord și din mijlocul continentului, au fost vânate și ucise în număr mare de oameni și din acest motiv au devenit un simbol al forței și al curajului.

Blana a fost folosită de oameni încă din zorii timpului pentru a se proteja de frig, pentru a crea căldură și pentru a se acoperi. Atunci când purtați blană, vă puteți simți ca un prădător, ca un lup în haine de oaie În Evul Mediu, împăratul bizantin Iustinian I era cunoscut pentru că purta o mantie frumoasă numită pelekion, confecționată din piei de vulpe. 

Haine somptuoase din blană de raton

Ce mai aștepți? Dacă ai nevoie de o haină de blană frumoasă pentru tine sau pentru altcineva, atunci ai ajuns la locul potrivit! Vă veți bucura că ați făcut un drum până la magazinul nostru. Avem una dintre cele mai mari selecții de haine de blană din zona celor trei state.

Paltoanele noastre de blană sunt toate realizate cu blană de coon autentică de calitate 100%, astfel încât au aspectul și senzația perfectă. Nu numai că sunt călduroase, dar sunt și rezistente la apă! Paltoanele noastre de blană sunt făcute pentru toate tipurile de corp, așa că vă vor accentua formele și vă vor face să arătați ca un milion de dolari. Vizitați magazinul nostru și promitem să ne asigurăm că veți pleca fericiți și mulțumiți!

Blănurile de blană de raton sunt incredibil de luxoase. Confecționate numai din cea mai groasă blană, aceste paltoane sunt făcute pentru stil și căldură. Paltoanele din blană de raton pot fi datate până în secolul al XIX-lea, însă acestea erau confecționate din păr, ceea ce le făcea mai puțin călduroase decât își doreau să fie.

În zilele noastre, însă, paltoanele sunt confecționate din blană de cea mai bună calitate. Există multe tipuri diferite de paltoane din care puteți alege, unele cu glugă, altele fără. Nu există nimic mai luxos decât o haină de blană de raton. Acestea sunt realizate cu cea mai groasă blană, care oferă căldură și stil. Paltoanele pot fi datate până în secolul al XIX-lea, dar nu erau atât de călduroase pe cât își doresc să fie.

Prietena mea tocmai și-a luat o haină de blană de raton. Am fost atât de surprinsă să o văd! Mi-a spus că a pus ochii pe această haină de ani de zile și în cele din urmă a decis să și-o ia de Crăciun. Am fost uimit când a deschis cadoul.

Știu că este un lucru pe care nu mi-l voi putea permite niciodată pentru ea. Este greu să găsești cadoul perfect pentru cineva la care ții. Înseamnă atât de mult pentru mine faptul că și-a dedicat timp și efort pentru a găsi așa ceva pentru ea. De asemenea, cred că îi stă foarte bine în ea. Mi-aș dori să fiu în locul ei. Abia aștept să o scot la plimbare în ea.

Blana de iepure a revenit pe podiumul de modă

Creatorii de modă sunt deseori criticați pentru modul în care folosesc blana în creațiile lor, dar în prezent se joacă cu ideea de a readuce blana de animal pe podiumuri. Folosirea blănurilor a fost populară în modă timp de secole și, deși există linii directoare și reglementări stricte care trebuie respectate pentru animalele folosite în industria blănurilor, este încă un subiect foarte dezbătut.

Grupurile pentru drepturile animalelor și activiștii împotriva blănurilor au protestat, deoarece consideră că utilizarea blănurilor în modă este crudă și inutilă. Un astfel de protest a avut loc la Londra, când activiștii au blocat intrarea într-un magazin Burberry și au acoperit vitrinele cu sânge fals și blană falsă pentru a-și exprima punctul de vedere.

În ultimii ani, blana de iepure a fost în mare parte ignorată de designeri. În ultimele săptămâni, aceasta a revenit pe podium la Gucci, Chanel și Valentino – ca să nu mai vorbim de nenumărații comercianți cu amănuntul care au început să apară în ultimul an.

Acești designeri au recunoscut că un pic de blană poate oferi o căldură luxoasă într-o zi rece de iarnă, menținând în același timp un aspect sofisticat și feminin pentru cineva care merge la serviciu. Revenirea blănii de iepure este o schimbare binevenită pentru acest sezon de iarnă.

Creatorii de modă au profitat de oportunitatea de a sări pe vagonul blănurilor. De fapt, blana de iepure a fost prezentată pe podiumurile de modă la o serie de designeri diferiți. Există o serie de motive pentru care acest lucru s-ar putea întâmpla. Pentru început, realitatea lumii este că este un loc crud și neiertător.

Realitatea unei lumi în care o alegere este o alegere și un lux este un lux, unii oameni ar putea găsi mai ușor să cheltuiască niște bani pe o haină nouă. În aceeași ordine de idei, un lucru pe care unii oameni ar putea să nu-l știe este că blana de iepure este de fapt mai ecologică decât alte blănuri. Spre deosebire de alte blănuri, iepurii nu sunt pe cale de dispariție.