luni, 15 decembrie 2014

Instrument de dialog pentru pacientă - ghidul utilizatoaruluiInstrumentele See Us au fost elaborate pentru a te ajuta să ai puterea şi pregătirea necesare pentru vizitele la medic. Fiecare instrument din cadrul seriei a fost conceput pentru a aborda nevoile unice care apar în diferite etape ale vieţii:
  •  Adolescenţă (10-18 ani)
  • Femei cu potenţial fertil (aprox. 18 - 45 de ani)
  • Menopauza şi după menopauză (aprox. 45 de ani şi mai mult)
Poți descărca și printa ghidul de pe site-ul IAPAC în variantă PDF aici

Despre See Us: Women Take a Stand on HIV (Observaţi-ne: Femeile iau poziţie în faţa HIV)


See Us: Women Take a Stand on HIV (Observaţine: Femeile iau poziţie în faţa HIV) este o campanie de conştientizare globală, care se concentrează asupra abordării provocărilor
unice cu care se confruntă femeile care trăiesc cu virusul HIV. Această campanie încearcă să încurajeze femeile care au virusul HIV să iasă din umbră, să întemeieze un simţ al comunităţii şi, în cele din urmă, să îşi facă vocea auzită.

See Us este o campanie rezultată din colaborarea dintre International Association of Providers of AIDS Care (Asociaţia Internaţională a Cadrelor Medicale Specializate în tratamentul SIDA, IAPAC) şi un comitet director care include femei care trăiesc cu şi sunt afectate de HIV, National AIDS Manual (Manualul Naţional pentru SIDA, NAM), precum şi comunităţile medicale din Argentina, Canada, Italia, Nigeria, Polonia, România, Rusia, Regatul Unit şi Statele Unite. Campania See Us a fost posibilă datorită fondurilor primite din partea AbbVie.

#WomenofHIV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu