joi, 8 mai 2014

2% înseamnă șanse, fii și tu parte din schimbare


Viața cu HIV nu este un secret, este o responsabilitate. Ne-am propus să o tratăm ca atare încă din 2006, să învățăm împreună ce înseamnă să trăiești cu HIV în România și ce trebuie făcut ca viața persoanelor care trăiesc cu HIV să fie cât mai bună în contextul actual. 

Uneori suntem militanți și ne luptăm prin tribunale, alteori ne vedeți la televizor, auziți despre noi la radio și citiți despre activitatea noastră prin reviste sau pe internet. Promovăm respectarea drepturilor omului și oferim îndrumări esențiale despre cum se poate trăi o viață cât mai lungă și mai sănătoasă cu HIV. De cele mai multe ori, suntem alături de pacienți prin acoperirea nevoilor psihologice, medicale, sociale și juridice. Toate acestea se întâmplă la spital, pe teren și în mediul online.

Suntem o organizație mica, dar cu o voce puternică. Avem convingerea că la un moment dat noi, ca cetățeni, vom înțelege că este responsabilitatea noastră a tuturor să participăm la o schimbare socială pozitivă. Cu ajutorul tău, vocea noastră poate fi mai puternică.

Susține-ne activitatea redirecționând cei 2% către SENS POZITIV. În acest mod, poți participa direct la îmbunătățirea calității vieții persoanelor care trăiesc cu HIV, a căror speranță de viață este în prezent de peste 80 de ani și a grupurilor predispuse la acest virus din cauza comportamentului la risc.

Alege destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual chiar acum. E foarte simplu. La mențiunea "sumă" nu este necesară completarea. Organul fiscal va calcula conform legii suma maximă aleasă.

Completează Formularul230 dacă ai venituri din salarii sau Declarația 200 dacă ai venituri din alte surse, cum ar fi: ativități independente, cedarea folosinței bunurilor mobile și imobile, realizate în calitate de proprietar, uzufructuar sau alt deținător legal; activități agricole pentru care venitul net se stabilește în sistem real, câștiguri rezultate din transferul dreptului de proprietate asupra titlurilor de valoare, câștiguri din operațiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract.

Pentru informații suplimentare poți consulta Ghidul 2%, iar noi îți stăm la dispoziție pentru orice nelămurire la sens.pozitiv@gmail.com

Vă mulțumim :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu