luni, 27 mai 2013

Daruieste si tu un ZAMBET DE COPIL


In Satul Vama Veche traieste dupa o zi pe alta, o familie cu zece copii, desculti, dezbracati, care in unele zile mananca mai bine iar in altele poate deloc. 

Noi, Asociatia SENS POZITIV impreuna cu www.StiuCeva.ro ne-am propus sa strangem hainute, incaltaminte, jucarii, rechizite, dulciuri si alte alimente pentru a aduce zambetul pe fata acestor copii. Ei au mai primit dulciuri cu ocazia Sarbatorilor de Paste, moment in care au fost facute si pozele si s-au bucurat extrem de mult.


Dupa cum reiese din fotografii, nici produsele pentru igiena nu le-ar strica.

Asa ca oriunde te aflii in tara poti sa faci un bine. Orice RON primit promitem sa-l transformam intr-o ciocolata si un zambet. Nu te gandii ca este putin. Este oricum mult mai mult decat au ei in acest moment. 


Impreuna nu stim daca suntem mai puternici, dar cu siguranta devenim mai buni! 

Nu conteaza ca esti din Bucuresti, Constanta sau Suceava. Poti dona oriunde in tara. Trimite-ne un email la adresa exist@stiuceva.ro si promitem ca vom transforma bunatatea ta în zambete.Magazinul cu posete ne-a donat o geanta pentru a o licita, iar cu banii stransi sa cumparam copiilor cele necesare. Aceasta este un alt mod de a darui zambete. Implicate si tu! Daruieste si tu zambete! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu