vineri, 29 martie 2013

Participa!


Viata cu HIV nu este un secret, este o responsabilitate! Ne-am propus sa o tratam asa inca din 2006, sa invatam impreuna ce inseamna sa traiesti cu HIV in Romania si ce trebuie facut ca viata persoanelor care traiesc cu HIV sa fie cat mai buna in contextul actual. 

Cateodata suntem militanti si ne luptam prin tribunale, cateodata ne vedeti la televizor, auziti despre noi la radio si cititi despre activitatea noastra prin reviste sau pe internet. Permanent, promovam respectarea drepturilor omului si oferim indrumari esentiale despre cum se poate trai o viata cat mai lunga si mai sanatoasa cu HIV. De cele mai multe ori insa suntem alaturi de pacienti prin acoperirea nevoilor psihologice, medicale, sociale si juridice. Toate acestea se intampla la spital, pe teren si in mediul online.
Suntem o organizatie mica dar cu o voce puternica! Avem convingerea ca la un moment dat vom intelege ca este responsabilitatea noastra, a tuturor, sa participam la o schimbare sociala pozitiva. Vocea noastra va fi si mai puternica daca ne ajuti si tu!
Sustine-ne activitatea redirectionand cei 2% catre asociatia noastra. In acest mod, poti participa direct la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor care traiesc cu HIV, a caror speranta de viata este in prezent de peste 80 de ani.
Alege destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual chiar acum. E foarte simplu. La mentiunea "suma" nu este necesara completarea, organul fiscal va calcula suma maxima aleasa, conform legii.

Completeaza  Formularul 230 pentru cei care au venituri din salarii si Declaratia 200 pentru cei cu venituri din alte surse, adica: ativitati independente; cedarea folosintei bunurilor mobile si imobile, realizate in calitate de proprietar, uzufructuar sau alt detinator legal; activitati agricole pentru care venitul net se stabileste in sistem real; castiguri rezultate din transferul dreptului de proprietate asupra titlurilor de valoare; castiguri din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract.

Pentru informatii suplimentare puteti consulta Ghidul 2% iar noi va stam la dispozitie 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu