miercuri, 5 decembrie 2012

Eveniment caritabil: Cutiute Fermecate!

Si tu esti Mos Craciun!

Pentru ca vin sarbatorile de iarna si sunt copii la care Mos Craciun nu vine, te invitam sa fii tu Mos Craciun pentru ei. 

Noi, Asociatia SENS POZITIV impreuna cu prietenii nostri de la Carol 53 - gazdele evenimentului, te asteptam in data de 23 Decembrie sa aduci un cadou copiilor carora sansa nu le-a suras. 

Sunt copii care vara dorm sub cerul liber, in parcuri, iarna pe tevile din canale, la adapost de interperii. Sunt copii abandonati de mamele lor in maternitati, copii fara nume. Cu ajutorul vostru, anul trecut am reusit sa hranim circa 200 de copii si familiile lor, toti plecand acasa cu un cadou.

Anul acesta vom avea proiectie de desene animate, atelier de desen coordonat de Lucian si Madalina, ceai cald, sarmale, ciorba si dulciuri.

Cu speranta ca te vei alatura noua in acest demers, ne-am propus sa strangem jucarii, rechizite, hainute, incaltari si orice altceva credeti ca poate bucura un copil.
Ai copii carora hainutele le-au ramas mici? Tu ai haine pe care nu le mai porti? Copiii si familiile lor se vor bucura sa le primeasca.

Poti lasa cutiute de pantofi frumos impachetate la Carol 53 in fiecare zi intre orele 18.00 - 22.00 si la sediul Asociatiei SENS POZITIV, Strada Lirei Nr. 10 intre orele 10.30 si 16.30, de luni pana vineri. (Ne-ar fi de mare ajutor daca ati mentiona chiar si cu aproximatie, pentru ce sex si ce varsta sunt cadourile din cutiute...)

Daca nu reusesti sa aduci un cadou, te rugam sa distributi evenimentul nostru pentru ca cat mai multe persoane sa ni se alature in acest demers.

Iti multumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu