marți, 20 decembrie 2011

Cutiute fermecate


Cu ceva timp in urma un prieten m-a intrebat ce face SENS POZITIV. Dupa ce i-am povestit cine sunt beneficiarii serviciilor noastre, m-a intrebat daca acesti oameni traiesc printre noi.

Da, traiesc printre noi, chiar daca nu au acte de identitate, un acoperis deasupra capului, asigurari de sanatate, prenume - in cazul copiilor.

Sunt persoanele fara adapost, care traiesc pe strada, fie ca sunt copii fie ca sunt adulti.

Vara dorm in parcuri, sub cerul liber. Iarna se incalzesc in gurile de canal, pe tevi, la adapost de interperii. Isi nasc copiii in astfel de canale - spitalele refuza de multe ori femeile in travaliu pe motiv ca nu au acte, asigurari medicale... Motivul real fiind ca sunt "jegoase".

Daca au avut posibilitatea, candva, sa manance bucate traditionale de Craciun, acum sansele sunt mai putine.

La initiva unor prieteni am decis sa le oferim o masa de Craciun. Astfel, cu participarea Restaurantelor Bellini Tineretului si Bellini Universitate, le vom oferi sarmale cu mamaliguta, Mihai Dobrovolschi le va gati ciorba, Sister Kitchen va asigura desertul, iar Parma Food Group doneaza racoritoare si lapte.

Puteti participa si voi cu o suma de bani, produse pentru adulti si copii - de la produse alimentare la inbracaminte si jucarii. Puteti lasa totul la Restaurantul Bellini Tineretului sau la The Little Bar - Smardan 14, care ne va gazdui joi 22 Decembrie, pe noi si pe cei ce vor veni la masa sau in contul Asociatiei SENS POZITIV: Raiffeisen BANK RO12RZBR0000060008634050

La organizarea evenimentului isi mai aduce aportul Asociatia Carusel.

În cadrul acestui eveniment, vom încerca să colectăm cutii de pantofi, frumos împachetate, pregătite cu drag de oameni darnici şi binevoitori, pline cu jucării, rechizite pentru scoală si alte daruri alaturi de un biletel in care sa transmiteti un gand bun, spus din suflet, pentru a mângâia un suflet de copil aflat în nevoie.

Alătură-te şi tu echipei noastre! Donează o cutie fermecată pentru un copil care traieste pe strada!

Pentru detalii contacteaza-ne: sens.pozitiv@gmail.com ; alina@vegasgallery.co.uk ; dinu_cezar@yahoo.it ;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu