joi, 19 mai 2011

Training-ul HIV/SIDA - Informare si Advocacy pentru Tratament

EATG in colaborare cu Asociatia SENS POZITIV, organizeaza training-ul “HIV/SIDA – Informare si Advocacy pentru Tratament in Bucuresti in zilele 8-10 Iulie.

Activitatile noastre au ca scop informarea si advocacy pentru Tratamentul HIV/SIDA, care sunt cruciale pentru implicarea comunitatii si a societatii civile si influenteaza politicile HIV/SIDA.

Acesta este un apel la participare a membrilor EATG si activistilor locali din Romania, Bulgaria, Croatia, Serbia, Macedonia, Kosovo, Albania, Bosnia si Herzegovina si Muntenegru, luand in considerare problematica specifica regiunii, incluzand resursele limitate, stigma si ingelegerea si sustinerea limitat din partea guvernelor nationale. Vor fi acoperite costurile participantilor la training. Participantii vor fi selectati in functie de urmatoarele criterii:

Esentiale:

-Cunoastere buna si functionala a limbii engleze.

-Informatii de baza despre HIV/SIDA.

-Afiliere la o organizatie locala.

Ideale:

-Angajamentul si posibilitatea de a folosi si a disemina informatiile acumulate la training in plan local si national.

-Dorinta de a lucra in echipa.

-Sensibilitate la diferentele culturale, sociale si individuale.

-Experienta de lucru in sectorul HIV/SIDA.

-Motivatia de a relationa cu alte organizatii.

Obiectivele trainingului:

-Promovarea valabilitatii si accesibilitatii la tratament HIV si ingrijire sau/si al unui pret scazut la tratamentul HIV in intreaga Europa.

-Intarirea capacitatii si a impactului organizatiilor din toata Europa de a ajuta persoane care traiesc cu HIV si SIDA si de a avea impact asupra politicii la nivel national.

Daca sunteti interesati sa participati la training, va rugam sa trimiteti formularul la: analucia.cardoso@eatg.org sau completati formularul online la adresa: https://www.surveymonkey.com/s/VSBPZVJ . Termenul limita pentru trimiterea formularelor este joi, 26 Mai 2011, ora 00.00 CET.

Cu sustinerea: Bristol Mayers Squibb Company

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu