vineri, 9 iulie 2010

Cea de-a XVIII-a Conferință Internațională SIDA, Viena 18-23 Iulie 2010

NAM aidsmap

Furnizor oficial de relatări ştiinţifice online - SIDA 2010

Cea de-a XVIII-a Conferință Internațională SIDA, Viena 18-23 Iulie 2010

Cea de-a XVIII-a Conferinţă Internaţională SIDA (AIDS 2010) este gata de deschidere în Viena, Austria, pe 18 iulie, pentru un număr de peste 20,000 de delegaţi.

Conferinţa promite o colecţie interesantă şi diversă de prezentări şi sesiuni care acoperă o arie largă de subiecte din domeniul HIV, precum noile opţiuni de tratament, prevenire şi cercetare a practicii curente.

Tema conferinţei din acest an este „Despre drepturi aici, chiar acum” iar conferinţa se va concentra cu precădere pe aspecte ale drepturilor omului şi asupra nevoii de politici fundamentate ştiinţific cu privire la folosirea medicamentelor şi prevenirea HIV în condiţiile respectării drepturilor omului.

Viena leagă Europa de Vest cu Europa de Est şi Asia Centrală iar conferinţa va evidenţia fără îndoială această regiune, unde epidemia HIV este corelată cu folosirea drogurilor injectabile. A fost deja publicată o declaraţie oficială a conferinţei (Declaraţia de la Viena), care face apel la integrarea dovezilor ştiinţifice în politicile privitoare la drogurile ilicite.

Această conferinţă va include rezultatele aşteptate cu nerăbdare ale primului studiu major de eficacitate a unui microbicid ce foloseşte un medicament antiretroviral pentru prevenirea infecţiei cu HIV la femei. NAM vă va oferi relatări rapide şi bogate în informaţii despre un subiect care probabil va atrage multă atenţie din partea presei, indiferent de rezultat.

În calitate de partener online oficial pentru relatările ştiinţifice de la Conferinţa Internaţională SIDA 2010, NAM se angajează să nu rataţi nimic din informaţiile provenite din ultimele cercetări sau din discuţiile care au loc la Viena. Iată serviciile puse la dispoziţie care să vă ajute să profitaţi din plin de conferinţă.

Relatarea de ştiri

Echipa de editori ai NAM va participa la sesiunile conferinţei şi va relata noutăţile pe toată durata conferinţei. Rapoartele de ştiri vor fi publicate pe aidsmap.com în fiecare zi, cu trimiteri la rezumate şi transmisii web acolo unde sunt disponibile.

Buletinele informative zilnice

Pe durata săptămânii conferinţei (19-23 iulie) vom trimite prin email un buletin informativ în rezumat, care să vă prezinte un grupaj de ştiri cu trimiteri la rapoartele de ştiri integrale şi transmisii web.

Ca abonat la buletinele noastre informative regulate, veţi primi automat noutăţile de la conferinţă.

Buletinele vor fi traduse în franceză, spaniolă, portugheză şi română şi expediate în versiunile acestor limbi, ulterior, în aceeaşi zi. Dacă veţi dori să vă abonaţi în una dintre aceste limbi, vizitaţi pagina din site dedicată conferinţei.

Vă rugăm să veniţi în sprijinul nostru pentru a putea împărtăşi aceste informaţii pe o scară cât mai largă, redirecţionând acest mesaj către colegii şi prietenii dumneavoastră ca şi ei să se poată abona la buletinele informative ale conferinţei la www.aidsmap.com/vienna2010.

Aţi dori să publicaţi ştirile conferinţei furnizate de NAM pe site-ul dumneavoastră?

Puteţi încorpora titlurile ştirilor aidsmap.com în propriul dumneavoastră website, să le primiţi cu ajutorul aplicaţiei de captat ştiri sau să le împărtăşiţi în alte modalităţi. Aflaţi cum să faceţi acest lucru din secţiunea fluxuri de ştiri şi aplicaţii web de pe pagina dedicată conferinţei.

Mai multe ştiri de la conferinţă

Ceilalţi doi parteneri oficiali ai conferinţei vor furniza relatări şi analize online iar noi vă vom oferi trimiteri către acestea în ştirile şi buletinele noastre pentru a avea cea mai completă imagine a conferinţei. Clinical Care Options (CCO), va furniza ştiri în format audio, rezumate-capsulă şi prezentări descărcabile, iar Fundaţia Familiei Kaiser va furniza transmisii web de la sesiunile conferinţei.

Criminalizarea expunerii la HIV şi a transmiterii

Alături de Reţeaua Globală a Persoanelor care Trăiesc cu HIV (GNP+) şi Reţeaua Canadiană Juridică pentru HIV/SIDA, NAM este co-organizator al unei întâlniri satelit organizată de şi pentru militanţii împotriva criminalizării ne-dezvăluirii infecţiei, a expunerii şi a transmiterii ne-intenţionate a virusului HIV.

Aceasta are loc duminică, 18 iulie, între orele 13 şi 15 iar accesul este gratuit. Vă invităm alături de noi la Vista3, Alfred Dallinger Platz 1 / Schlachthausgasse 28, 1030 Viena.

Legături relevante

Standul NAM

NAM va avea un stand la conferinţă unde Sylvie, Zoë, Claire şi Beth vor distribui o largă serie de resurse tipărite gratuite pentru pacienţi şi profesionişti şi vă vor prezenta noul site aidsmap.com. Dacă veniţi la Viena, vă invităm să ne cunoaştem la standul 502 - aşteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim şi să vă cunoaştem activitatea.

Noul website aidsmap.com se va lansa la SIDA 2010

Mulţumită sugestiilor primite, ne-am ocupat să îmbunătăţim aidsmap.com pentru a vă ajuta să găsiţi mai repede şi mai uşor cele mai utile şi relevante informaţii. Website-ul va fi de acum disponibil şi în varianta ‘numai text’ şi pentru ‘lăţime de bandă redusă’ astfel încât să vă puteţi menţine la curent oriunde în lume v-aţi afla.

Vom lansa câteva dintre noile facilităţi ale site-ului la Viena aşa că vă rugăm să ne vizitaţi la standul 502 sau să vizitaţi site-ul nostru aidsmap.com pe 18 iulie …

NAM îşi exprimă recunoştinţa faţă de Merck Sharp & Dohme Romania pentru contribuţia sa la traducerea, promovarea locală şi distribuţia ediţiei româneşti a bultetinul informativ.

Traducere oferită de: Grantwriting.ro - Surse de Finantare Proiecte

Relatări de presă de la Conferinţa Internaţională SIDA 2010 în parteneriat cu:

NAM este o organizație comunitară, deținătoare de distincții, care activează în Marea Britanie. Furnizăm informații de încredere și exacte despre HIV persoanelor HIV pozitive din toată lumea și profesioniștilor care le tratează, le îngrijesc și le susțin.

NAM este o organizație caritabilă din Marea Britanie înregistrată cu numărul 1011220.

Publicațiile NAM sunt bazate pe dovezi și evaluate de două comitete medicale internaționale și un comitet al persoanelor seropozitive HIV, ambele menite să asigure acuratețe, echilibru, relevanță și accesibilitate.

NAM sprijină orice persoană

  • să preia controlul asupra propriei vieți și sănătăți
  • să înțeleagă și să adere la tratamentul HIV
  • să trăiască mai mult, o viață mai sănătoasă

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați NAM

tel: +44 (0)20 7840 0050
fax: +44 (0)20 7735 5351
email: info@nam.org.uk
web: www.aidsmap.com

Va puteti abona pentru a primi acest newsletter accesand: http://www.aidsmap.com/cms1412669.aspx sau puteti citi zilnic stirile de la conferinta pe www.senspozitiv.blogspot.com nostru si pe www.senspozitiv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu