miercuri, 10 februarie 2010

Cea de-a 17-a Conferinţă despre Retrovirusuri şi Infecţii Oportuniste, San Francisco, SUA16-19 februarie 2010

cuprins

»Ce este CROI?
»Ştirile oferite de NAM direct de la conferinţă
»Buletine informative zilnice transmise prin e-mail
»Program EMC la distanţă acreditat de Colegiul Medicilor din Romania
»Ne puteţi ajuta să distribuim informaţiile?

NAM îşi exprimă recunoştinţa pentru sprijinul acordat de Merck Sharp & Dohme România pentru traducerea, promovarea locală şi distribuţia ediţiei româneşti a buletinului informativ. Traducere realizată de Grantwriting.ro - Surse de Finantare Proiecte şi avizată de Institutul de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.

Link-urile din acest buletin informativ sunt către pagini în limba engleză dacă nu se specifică altfel. Pentru mai multe informaţii în alte limbi, vă rugăm vizitaţi secţiunile relevante ale aidsmap:

español
français
português
pусский
română

Ce este CROI?

Conferinţa anuală despre Retrovirusuri şi Infecţii Oportuniste, (CROI), este una dintre conferinţele de importanţă majoră din domeniul HIV. Conferinţa urmăreşte să ofere oamenilor de ştiinţă şi doctorilor ocazia de a-şi împărtăşi rezultatele cercetărilor în domeniul HIV, astfel încât munca lor din cadrul practicii clinice şi din laboratoare să se transforme într-un progres mondial.

Conferinţa acoperă multe subiecte, lucrările invitate fiind din domenii largi precum imunologie HIV, prevenire, transmitere, tratament şi co-infecţii.Ştirile oferite de NAM direct de la conferinţă

NAM asigură abonaţii şi vizitatorii site-ului aidsmap.com că nu vor pierde nimic din cele mai recente rezultate ale cercetărilor prezentate la San Francisco.

Editorii NAM vor transmite direct de la conferinţă, publicând ştiri zilnice pe site-ul aidsmap.com, oferindu-vă informaţii cheie din studiile prezentate, precum şi legături către transmisiile web ale sesiunilor şi ale rezumatelor, dacă acestea sunt disponibile.

legături recomandate

paginile de web din site-ul NAM dedicate conferinţei
legături
site-ul web al conferinţei CROI
legături
Buletine informative zilnice transmise prin e-mail

Pentru a vă ajuta să beneficiaţi din plin de informaţiile prezentate la conferinţă şi să le găsiţi rapid pe cele care sunt relevante pentru dumneavoastră, editorii NAM vor trimite buletinul informativ zilnic pe durata conferinţei, rezumând evenimentele cheie şi vor include legături către toate rapoartele de ştiri.

În calitate de abonat obişnuit, veţi primi automat aceste rezumate.

Buletinul informativ al conferinţei pe care îl edităm va fi disponibil ulterior în aceeaşi zi, în limbile franceză, spaniolă, portugheză, rusă şi română. Traducerea în limba română este avizată de specialiştii de la Institutul de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.

Dacă doriţi să schimbaţi limba în care să primiţi buletinul informativ, pur şi simplu re-înregistraţi-vă pe pagina dedicată conferinţei din cadrul website-ului nostru.

„Este o modalitate de a fi acolo, chiar dacă nu eşti prezent în persoană.” 
Abonat la buletinele informative, 2009

Program EMC la distanţă acreditat de Colegiul Medicilor din Romania

În premieră, medicii din România pot participa de la distanţă la cea de-a 17-a Conferinţă despre Retrovirusuri şi Infecţii Oportuniste (CROI 2010) de la San Francisco, prin intermediul ediţiei în limba română a buletinului informativ electronic cu evaluare on-line. Iniţiativa este creditată de Colegiul Medicilor din România ca activitate de Educaţie Medicală Continuă la Distanţă organizată de Institutul de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” în parteneriat cu NAM.

Medicii care doresc să beneficieze de credite EMC trebuie să se înscrie din timp şi să completeze toate cele 4 chestionare online corespunzătoare fiecărei ediţii a buletinului informativ publicat pentru fiecare zi a conferinţei. Pentru completarea chestionarelor este necesară parcurgerea articolelor integrale publicate în limba engleză pe aidsmap.com. CMR acordă 4 credite participanţilor la program (1 credit/fiecare chestionar de răspuns promovat). Legăturile către aceste articole sunt incluse în buletinul informativ al fiecărei zile. Disponibilitatea chestionarelor de evaluare va fi anunţată abonaţilor prin email şi pe site la www.aidsmap.com/ro.

Institutul de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” reuneşte o echipă de renumiţi specialişti cu expertiză în domeniul HIV/SIDA şi este coordonatorul naţional al monitorizării şi evaluării infecţiei HIV/SIDA în România.

Ne puteţi ajuta să distribuim informaţiile?Vă rugăm să ne ajutaţi să distribuim informaţii pe scară cât mai largă redirecţionând acest mesaj colegilor şi prietenilor.

Dacă aţi primit acest mesaj de la un prieten sau coleg, vă puteţi înscrie astăzi pentru a primi buletinele informative ale conferinţei la www.aidsmap.com/croi2010

Dacă aţi dori să prezentaţi ştirile conferinţei editate de noi şi pe site-ul dumneavoastră sau să le recepţionaţi cu aplicaţia de captat ştiri, vizitaţi secţiunea flux de ştiri din cadrul paginilor web dedicate conferinţei pentru mai multe informaţii.

„Traduc articolele aidsmap în limba mea şi le public pe un blog” 
Abonat la buletinele informative, 2009


Despre NAM

NAM este o organizaţie comunitară, deţinătoare de distincţii, care activează în Marea Britanie. Furnizăm informaţii de încredere şi exacte despre HIV persoanelor HIV pozitive din toată lumea şi profesioniştilor care le tratează, le îngrijesc şi le susţin.

NAM este o organizaţie caritabilă din Marea Britanie înregistrată cu numărul 1011220. Sprijiniţi activitatea noastră la www.aidsmap.com/donate.

Publicaţiile NAM sunt bazate pe dovezi şi evaluate de două comitete medicale internaţionale şi un comitet al persoanelor seropozitive HIV, ambele menite să asigure acurateţe, echilibru, relevanţă şi accesibilitate.

NAM sprijină orice persoană

să preia controlul asupra propriei vieţi şi sănătăţi
să înţeleagă şi să adere la tratamentul HIV
să trăiască mai mult, o viaţă mai sănătoasă
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi NAM

tel: +44 (0)20 7840 0050
fax: +44 (0)20 7735 5351
email: info@nam.org.uk
web: www.aidsmap.com

Buletin informativ primit prin intermediul email-ului SENS POZITIV de la Organizatia NAM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu