joi, 12 martie 2009

Studiu Health Consumer Powerhouse

Stimate membru,

Organizaţia de cercetare din Bruxelles și Stockholm, Health Consumer Powerhouse (HCP - producǎtorul indexului anual EuroHealth Consumer Index) a început sǎ mǎsoare cât de bine fiecare sistem de sǎnǎtate european trateazǎ boli specifice.

HIV este una din primele boli luate în considerare și examinate de cǎtre HCP. Unul dintre instrumentele folosite în acest scop este un chestionar online pentru persoanele cu HIV din 29 de ţǎri europene.

Ancheta se desfǎșoarǎ pe un site specializat, astfel încât rǎspunsurile sunt complet anonime. Nicio adresǎ IP sau email nu poate ajunge la managerii anchetei decât dacǎ persoana care completeazǎ chestionarul o doreste.

Pentru a rǎspunde celor 6 întrebǎri ale chestionarului și a contribui cu pǎrerea dumneavoastrǎ la serviciile legate de îngrijirea HIV din ţara dumneavoastrǎ, faceti click AICI >>.

Ancheta se va închide luni 11 mai 2009 (dar am aprecia contribuţia dumneavoastrǎ mai devreme pentru a ne ajuta în stabilirea unor trenduri).

Mulţumim.
Cu sinceritate,
Johan Hjertqvist și Dr Arne Björnberg
Health Consumer Powerhouse (HCP)

Ancheta este administratǎ de PatientView (o organizaţie de cercetare și publicare din Marea Britaine) din partea HCP. Dacǎ aveţi întrebǎri legate de aceastǎ anchetǎ nu ezitaţi sǎ contactaţi administratorul responsbil:
Louise Oatham,
HCP HIV Survey,
PatientView, Woodhouse Place, Upper Woodhouse, Knighton, Powys, LD7 1NG, UK.
Tel: 0044-(0)1547-520-965
Email: info@patient-view.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu