miercuri, 11 martie 2009

Proiect de integrare socio-profesionala


Fundatia Romanian Angel Appeal continua proiectulu „Dezvoltarea abilitatilor profesionale si training pentru tinerii seropozitivi” - partea a II-a - in parteneriat cu UNICEF in scopul cresterii accesului pe piata muncii pentru tinerii afectati de HIV/SIDA.

Obiectivele proiectului sunt:

·  Imbunatatirea competentelor de munca pentru 15 persoane seropozitive printr-un stagiu de internship in cadrul  unei companii sau ONG.

·  Promovarea angajarii tinerilor seropozitivi catre un numar de 200 de angajatori prin intermediu unui toolkit care va contine informatii legate de responsabilitate sociala a companiilor, adoptarea politicilor de lucru cu persoanele cu nevoi speciale, crearea de programe de internship. 

In cadrul proiectului, fundatia Romanian Angel Appeal recruteaza 15 tineri care traiesc cu HIV pentru un stagiu platit de internship de 5 luni plus o luna de voluntarit, incepand cu luna martie.  Internii vor fi recrutati in doua serii.

In prima luna tinerii vor participa in proiect  in regim de voluntariat in cadrul Fundatiei Romanian Angel Appeal, unde vor beneficia de informare HIV/SIDA, orientare profesionala si psihologica. La sfarsitul primei luni, in functie de evaluarile echipei de proiect, tinerii vor fi angajati (in regim de 4 ore/zi) in cadrul firmelor/companiilor partenere in proiect.

 

Alegerea firmelor se va face in functie de abilitatile demonstrate si de locurile de munca disponibile in firmele/companiile partenere in proiect.Pe parcursul stagiului, internii vor beneficia de formare profesionala prin training, supervizare continua, recomandari pentru locurile de munca ulterioare, mediu de lucru placut. 

Candidatii interesati sunt rugati sa trimita pana in data de 27 Martie un Curriculum vitae (CV) insotit de formularul de aplicatie atasat completat la urmatoarea adresa de e-mail oana.pasalan@raa.ro sau la numarul de fax: 323 24 90. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, a carui data va fi stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate, in deplina confidentialitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu